Kom naar www.OpenSolli.nl! - De Open Sollicitatie site !

OpenSolli is een nieuwe, doelgerichte en effectieve methode om gevonden te worden door werkgevers. Op OpenSolli gaan werkgevers namelijk op zoek naar jou!

De hele arbeidsmark in Nederland werkt al jaren volgens een oud systeem. Een bedrijf plaats vacatures en werknemers doorzoeken urenlang die sites. Maar wat als je het gehele systeem omdraait. Dat jij je presenteer en dat bedrijven naar jouw zoeken? Scheelt jouw tijd en een grotere kans op een betere baan.

Voor ongeveer 60% van de vacatures in Nederland wordt geen advertentie geplaatst in de media. Bedrijven hebben daar uiteenlopende redenen voor. Speciaal voor alle zichtbare en bovenal “onzichtbare” vacatures is OpenSolli.

In plaats van eindeloos over het web te surfen op zoek naar die leuke job, maak je op OpenSolli een persoonlijk profiel aan met open sollicitatie en C.V. voor potentiële werkgevers. Via je profiel presenteer je jezelf, je talenten, kwaliteiten, interesses en overige wetenswaardigheden.

OpenSolli brengt werkgevers en werknemers met elkaar in contact op basis van kenmerken, waarbij de aandacht vooral op het profiel wordt gevestigd. Zorg dat ook jij gevonden wordt door alle bedrijven met openstaande vacatures.

OpenSolli is voor iedereen (vanaf 16 jaar) met ieder talent en iedere ambitie.Op OpenSolli.nl draaien we de rollen om, waardoor een innoverend idee is ontstaan dat ons heeft geïnspireerd om de meest effectieve banensite van Nederland te creëren. Zorg er voor dat jouw profiel niet ontbreekt!