http://www.artiflex.com

Bedrijfsnaam:

Artiflex Personeelsbemiddeling

Locatie/Standplaats:

Diverse locaties

Salaris:

In overleg

Bedrijfsprofiel:

Artiflex is de partner in personeelsbemiddeling. Wij zijn een bedrijf van mensen voor mensen. Dat maakt ons vak mooi en leuk. Als onderneming met een professioneel team hebben we flink aan de weg getimmerd. Binnen 5 jaar zijn er al 9 full-service vestigingen ontstaan, die allen regionaal opereren in de volle breedte van de markt.

Onze naam zegt waar we voor staan. Artifex betekent namelijk vakman / ambachtsman. Artiflex staat dus voor de flexibele vakman. Wij willen graag een dienstverband aangaan met flexibele mensen die hun vak verstaan. Wij kijken niet naar wat je gedaan hebt, maar naar wie je bent. Als je je hierdoor voelt aangesproken, neem dan gerust contact met ons op.

Bedrijfscultuur:

Jong, commercieel dynamisch, hard werkend en no-nonsense.

Functieomschrijving:

I.v.m. uitbreiding zijn wij op zoek naar ervaren vestigingsmanagers.

De vestigingsmanager is een meewerkend voorman en neemt het voortouw op commercieel gebied. Ook is de vestigingsmanager een sparringpartner van de klant en kan met diverse echelons communiceren. Deze is in staat zelfstandig offertes te maken en contracten af te sluiten. Probleemoplossend gedrag en deze ombuigen in resultaten dient centraal te staan. Dit is van toepassing richting alle stakeholders.

De vestigingsmanager heeft tevens de capaciteit om de intercedenten te motiveren en kan het bepaalde beleid goed en structureel verwoorden. Tevens zorgt de vestigingsmanager voor voldoende persoonlijke ontwikkeling van de intercedenten, waardoor deze voldoende uitdaging behouden in hun huidige functie en bij een positieve ontwikkeling op (lange) termijn kunnen doorgroeien binnen de organisatie.

De vestigingsmanager heeft verder de capaciteiten om de interne procedures te bewaken en kan tevens sturen en aanvulling geven aan doelstellingen.

Functie-eisen:

De vestigingsmanager heeft een winnaars mentaliteit en wil kansen optimaal benutten. Verder is de vestigingsmanager operationeel actief en neemt het voortouw. Op de juiste momenten doet deze een stap terug om het overzicht te bewaken en corrigeert richting de koers die bepaald is. Hierdoor is deze in staat om naar de opvolging van het bepaalde beleid te kijken en kan hieraan vervolgacties koppelen en bewaken. De vestigingsmanager heeft HBO werk en denkniveau, alsmede aantoonbare werkervaring.

Voor meer informatie kun je kijken op http://www.artiflex.com