Bent u geinteresseerd in de persoonlijke ontwikkelbehoeftes van medewerkers? Wilt u snel en slagvaardig geschikte kandidaten werven in een krappe arbeidsmarkt? Of besparen op kostbare assessment centres. Met het E-assessment van TestGroup Consulting heeft u een uitstekend middel om al deze doelstellingen te bereiken. En dat op een wetenschappelijk verantwoorde, betrouwbare en kostenefficiënte manier.

Het E-assessment van TestGroup Consulting is een online assessment dat capaciteiten, persoonlijkheid en competenties meet. Belangrijkste voordeel is de wetenschappelijke onderbouwing en de betrouwbaarheid. Daarnaast zijn de risico’s van testen via het internet tot een minimum gereduceerd.

Binnenkort lanceert TestGroup de Bridge 360. De Bridge 360 is een feedbackinstrument die gericht op de ontwikkeling van personeel. 360 graden instrumenten betrekken meerdere bronnen, zoals leidinggevenden, collega’s, ondergeschikten en klanten bij het evalueren van werkprestaties en is daarom erg geschikt voor ontwikkeling van medewerkers.

Voor meer informatie zie www.testgroup.eu