T-Mobile is op zoek naar talent! We zijn één van de grootste telecombedrijven in Nederland. We bedienen meer dan 5,4 miljoen klanten. Inmiddels hebben we meer dan 80 shops door heel Nederland. We bieden hier een een uitstekende service en advies. T-Mobile is dan ook niet voor niets uitgeroepen als beste Telecom Retailer 2011!

Naar wie zijn wij op zoek?

Shop Advisors, Assistent Shop Managers en Shop Managers uit heel Nederland.

Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan waarbij je ontzettend veel kan leren en als eerste aanspreekpunt fungeert voor onze klanten? Dan is de functie van Shop Advisor iets voor jou! Je ontwikkelt meteen je commerciële skills bij een topwerkgever die jou alle trainingen kan geven die je nodig hebt.

Ben je al meer ervaren en zou je graag jouw leidinggevende ervaring willen uitbreiden? Dan is de functie van Assistent Shop Manager wellicht voor jou interessant. Je bent de rechterhand van de Shop Manager en je coacht de Shop Advisors op het gebied van verkoop en service.

Als je al helemaal klaar bent om je eigen zaak te runnen en je beschikt over 1 of 2 jaar relevante werkervaring, dan willen wij graag met jou het gesprek aangaan over een aanstelling als Shop manager!

Werken in één van onze Shops betekent werken met een jong en enthousiast team waar teamspirit voorop staat. Een flexibele parttime of fulltime baan waarbij regelmatig op koopavonden en in het weekeind werkt, waardoor je natuurlijk op andere dagen weer vrij bent.

Is je interesse gewekt of ken je iemand die interesse zou hebben? Neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Lotte Daamen

Recruiter T-Mobile

06-14001400

t-mobile@onboard.nl